danas je 29.9.2023

ONLINE RAZGOVOR

Dobrodošli na rubriku za stručne online razgovore portala www.onlineuciliste.hr. Ovdje u vrijeme održavanja online razgovora možete postavljati pitanja iskusnim stručnjacima o temama s kojima se susrećete u praksi. Možete postaviti pitanje na koje će Vam stručnjak odmah odgovoriti. Pitanje možete postaviti pod svojim imenom ili anonimno. Stručni online razgovor se odvija uvijek u određeno vrijeme o kojem ćete biti unaprijed obaviješteni na stranicama portala. Na online razgovor se ne morate ranije prijavljivati. 

Sljedeći stručni online razgovor je: 

%nextchat

Primjena Zakona o radu; zapošljavanje stranaca

Na ovom online razgovoru možete postaviti pitanja vezano za Zakon o radu i njegovu primjenu u poslovanju nakon posljednjih izmjena i dopuna. Također možete postaviti pitanja vezano za zapošljavanje stranaca i sva druga pravna i praktična pitanja s kojima se susrećete u svakodnevnom poslovanju vezano za primjenu Zakona o radu i reguliranje radnih odnosa, poslovanja trgovačkog društva i slično. Sve što Vas zanima pitajte stručnog suradnika koji će u predviđenom terminu odgovarati na Vaša pitanja. Sva pitanja koja zahtijevaju složeniji odgovor i pitanja koja eventualno ostanu neodgovorena biti će naknadno odgovorena i u najkraćem roku poslana na Vašu elektroničku poštu.

Tomislava Furčić, dipl.iur. 

Odvjetnica sa 16 godina radnog iskustva u praksi, ovlašteni zastupnik za žigove pri Državnom zavodu za intelektualno vlasništvo te pri EUIPO (European Union Intellectual Property Office) kao europski zastupnik za žigove i dizajn. Ima certifikat iz područja javne nabave te certifikat - Internal Quality Auditor. Autorica je članaka iz područja prava društava, prava intelektualnog vlasništva i radnog prava na hrvatskom i engleskom jeziku, a ima i položen ispit za stručnjaka zaštite na radu. Član je Žalbenih vijeća za područje žigova, industrijskog dizajna i oznaka zemljopisnog podrijetla od 2015. godine. Područje interesa su joj: pravo društava, pravo intelektualnog vlasništva, trgovačko pravo, javna nabava te radno pravo.

Žao nam je, sudjelovati mogu samo prijavljeni korisnici!
Registrirajte se u besplatne enovine
Input:
FREE WEBINARI ZA KORISNIKE

Poboljšanja gospodarenja otpadom temeljem novih zakonskih propisa

Predavač: mr.sc. Hrvoje Buljan, dipl.ing.kem.tehn.

Datum: 5.10.2023

Vrijeme: 10:30 - 11:30

Ovdje se možete prijaviti na ovaj webinar

Porezno računovodstveni tretman operativnog leasinga

Predavač: dr.sc. Mira Ognjan

Datum: 17.10.2023

Vrijeme: 14:30 - 15:30

Ovdje se možete prijaviti na ovaj webinar

Ako ste naš pretplatnik, ulogirajte se na portal kako bi se prijavili na online seminar.

Registracija je obavezna!

Popis seminara i prijavu možete obaviti OVDJE.

PRAKTIČNE INFORMACIJE
Tečajna listina HNB 28.9.2023
 1 USD1,05 eur (-0)
 1 GBP0,87 eur (-0)
 1 CZK24,47 eur (+0,06)
 100 JPY157,2 eur (-0,67)
Druge valute
Dohodak Stopa poreza na dohodak
do 3.981,68 EUR 20 %
više
Putni troškovi
Dnevnice u inozemstvu - visina dnevnica za sve strane zemlje
Kilometri - također, možete pronaći udaljenost od grada do grada u Hrvatskoj
ostalo
On-line razgovor