info@dashofer.hr
Nedostupan dokument, obavezna prijava
Input:

Plaća u naravi po osnovi korištenja automobila u privatne svrhe

1.6.2018, , Izvor: Verlag Dashöfer, Trajanje videa: 00:25:42

Pojedina društva u Hrvatskoj odlučuju nagraditi svoje članove uprave, radnike, managere i sl. za dobre rezultate društva bonusima, nagradama, ugošćenjima, ali i omogućivanjem korištenja službenog vozila društva, kako za službene tako i za privatne svrhe, odnosno obično 24/7. U tom slučaju postavlja se pitanje poreznog tretmana navedenog primitka i obveza doprinosa. Detalje donosimo u nastavku.

Predavač

Mira Ognjan mag.oec.

Mira Ognjan mag.oec.

Stalni je sudski vještak za računovodstvo i financije pri Trgovačkom sudu u Zagrebu. Bila je dugogodišnji profesor knjigovodstva u Prvoj ekonomskoj školi u Zagrebu. Dugi niz godina bavi se računovodstvenim consultingom. Bila je predavač na nekoliko Međunarodnih konferencija iz područja računovodstva. Predavačica je redovita suradnica "On line knjižnice za računovođe " gdje je napisala preko stotinu stručnih računovodstvenih članaka i odgovorila na ogroman broj pitanja klijenata. Vanjska je suradnica "Verlag Dashöfer" d.o.o. te je za tu tvrtku odradila velik broj poslovnih edukacija različitih tema te nekoliko "in house" savjetovanja gdje predavačica dolazi u tvrtku i individualnim pristupom rješava računovodstvene probleme klijenta.

Priloženi dokumenti

Placa_u_naravi.pdf 1.83 MB
 

Ovaj portal koristi kolačiće (cookies) kako bi poboljšao funkcionalnost stranice i prilagodio sustav oglašavanja.   U redu   Više o kolačićima

>