Nedostupan dokument, obavezna prijava
Input:

Označavanje radnog prostora

3.7.2015, , Izvor: Verlag Dashöfer, Trajanje videa: 00:40:43

Prezentacija obuhvaća postavljanje različitih znakova, natpisa , simbola i uputa u radnom prostoru ili pogonu u kojem se obavljaju pojedini poslovi.


Njihovo postavljanje odavno je postao uobičajeni način obavještavanja radnika o opasnostima, zabranama, obvezama, obveznim radnjama postupcima i dr.


Ključne riječi: Propisi koji obvezuju poslodavca o postavljanju znakova sigurnosti, izrada znakova sigurnosti (norma), elementi, skupine znakova sigurnosti i primjer označavanja radnog prostora.

Predavač:

 Radi u Zavodu za istraživanje i razvoj sigurnosti - ZIRS d.o.o. od 25.5.1987. Bavi se aktivno zaštitom na radu i objavila je niz radova u znanstveno-stručnom časopisu Sigurnost i zbornicima stručnih savjetovanja ZIRS-a. Redoviti je predavač u ZIRS Učilištu.

Diploma Visoke škole za sigurnost na ratu, diplomirani inženjer sigurnosti. Potvrdnica o stečenoj pedagoškoj-psihološkoj izobrazbi Učiteljske Akademije u Zagrebu. Položen stručni ispit za stručnjaka zaštite na radu pri Ministarstvu rada i socijalne skrbi. Uvjerenje o usavršavanju ZIRS UČILIŠTE SPECIJALIST ZAŠTITE OKOLIŠA. Uvjerenje o usavršavanju Učilište ALGEBRA ECDL SPECIJALISTICA. Uvjerenje Javna Nabava Ministarstva gospodarstva Zagreb. Diploma SALES MANAGER Instituta za unapređenje gospodarstva WIFI Croatia. Diploma Ekonomskog fakulteta Sveučilišta u Zagrebu, magistar ekonomije.

Priloženi dokumenti

Oznacavanje_radnog_prostora.ppt 6.84 MB
 

Ovaj portal koristi kolačiće (cookies) kako bi poboljšao funkcionalnost stranice i prilagodio sustav oglašavanja.   U redu   Više o kolačićima

>