Nedostupan dokument, obavezna prijava
Input:

PDV - porezna reforma 2018.

26.10.2018, , Izvor: Verlag Dashöfer, Trajanje videa: 00:56:18

Odredbe o porezu na dodanu vrijednost primjenjujemo svakodnevno i neprestano se susrećemo s mnogim dvojbama. Nadolazeće vrijeme biti će vrlo turbulentno u području poreza na dodanu vrijednost. Vlada je u proceduru uputila paket izmjena Zakona o PDV-u. Krajem svibnja 2018. Europska komisija je predstavila prijedlog izmjena Direktive 2006/112/EZ u pogledu usklađivanja i pojednostavljenja određenih pravila sustava poreza na dodanu vrijednost i uvođenja konačnog sustava za oporezivanje trgovine među državama članicama.Predložene promjene postojećeg režima predstavljaju najveću reformu sustava PDV-a u posljednjih 25 godina. Izmjene su usmjerene na odlučnu borbu protiv PDV prijevara. Iako predmetne izmjene neće stupiti na snagu odmah važno ih je na vrijeme percipirati i pripremiti se za njih.

Za sve obveznike PDV-a organizirali smo ovaj video seminar gdje ćemo naše klijente upoznati sa svim nadolazećim izmjenama zakonske regulative vezane uz PDV te rokovima njihovog stupanja na snagu.

Priloženi dokumenti

NAJNOVIJE IZMJENE PDV.pdf 2.17 MB
 

Ovaj portal koristi kolačiće (cookies) kako bi poboljšao funkcionalnost stranice i prilagodio sustav oglašavanja.   U redu   Više o kolačićima

>