info@dashofer.hr
Nedostupan dokument, obavezna prijava
Input:

Sprječavanje pranja novca i financiranja terorizma - 5.dio

28.11.2018, , Izvor: Verlag Dashöfer, Trajanje videa: 00:18:08

8. Studenog 2017. godine Hrvatski Sabor je izglasao novi Zakon o sprječavanju pranja novca i financiranja terorizma (NN 108/17) koji je stupio na snagu 1.siječnja 2018. godine. 
U seminaru saznajte sve o glavnim promjenama koje donosi novi Zakon, glavne pojmove Zakona i obveze koje su njime propisane za obveznike provedbe mjera sprječavanja pranja novca kao i sam način provedbe istih.

Predavač

Marta Ambrinac dipl.oec

Marta Ambrinac dipl.oec

Marta Ambrinac ja započela karijeru u Deloitteu d.o.o kao pomoćnica za reviziju, gdje je bila član tima na revizijama INA, Procter i Gamble, Podravske banke dd, Hypo Alpe Adria Investicijski fondovi, Hrvatska posta, itd Nakon Deloittea radila je  u Odjelu za financije u Crodux plin d.o.o. Trenutno radi kao interni revizor u VB Leasingu d.o.o gdje je odgovorna osoba za izvršenje svih poslova odjela interne revizije.  U veljači 2013. postala je  ovlašteni unutarnji revizor - stručnjak za banke i financijske institucije.

 

Ovaj portal koristi kolačiće (cookies) kako bi poboljšao funkcionalnost stranice i prilagodio sustav oglašavanja.   U redu   Više o kolačićima

>