Porezni kalendar
prosinac 2018
PoUtSrČtPeSuNe
     12
3456789
10111213141516
17181920212223
24252627282930
31      
 
Najskoriji događaj
17.12.2018 - FPO
Pomoć

Poštovani čitatelju,

upravo ste došli u rubriku Pomoć. Pripremili smo za Vas prezentaciju važnih savjeta kako koristiti portal, uključujući ilustrativne primjere njihove praktične primjene.

Posebne mogućnosti portala

1. Tematski registar

Pretraživač ima posebne funkcije. Svaki članak na portalu zabilježen je u tematskom registru. Ova klasifikacija se može naći ugornjem desnom kutu zaslona. Ako ste u potrazi za sličnim temama, samo kliknite na jedan od ovih stavkii prikazat će Vam se popis članaka razvrstanih u ista područja.

2. Povezani dokumenti

Ispod svakog članka prikazani su povezani dokumenti u kojima možete pronaći detaljnije informacije o traženoj temi.

Ukoliko Vas neki članak posebno zainteresirao možete pročitati i ostale članke od istog autora klikom na Članci ovog autora.

3. Pretraživanje pomoću članaka zakona

Posebnost je također u povezanosti on-linebaze podataka.Jeste li primijetilida kadase u članku nešto spominje, klikom na poveznicu otvara se novi tekst u drugom prozoru? U donjemlijevom kutuklikom na Povezani članci možete pronaći svečlankeu kojima seovajčlanak ili tema spominje.

Drugi način na koji možete pretraživati članke ili zakone je klikom na rubriku Pravni propisi. Pri pregledu pravnog propisa možemo upotrijebiti istu poveznicu. Povezani dokument je u lijevom donjem kutu prozora, moguće je kliknuti (ako želite) na cijeli tekst zakona preko poveznice na povezane dokumente u lijevom gornjem uglu i na taj način doći do članka u kojima su  spomenuti (opisani) svi paragrafi  zakona koji pregledavate.

4. Moji favoriti

U rubrici Akcije imate mogućnost dodati članke koje biste željeli ponovno čitati pomoću funkcije Dodaj u moje favorite.  Pojedini članci mogu biti pohranjeni  u rubrici Moji favoriti u okviru Moj račun koji ste kreirali kako bi sami organizirali članke u mapama.

Priručnik za korištenje portala preuzmite OVDJE!

Ovaj portal koristi kolačiće (cookies) kako bi poboljšao funkcionalnost stranice i prilagodio sustav oglašavanja.   U redu   Više o kolačićima

>