info@dashofer.hr
Nedostupan dokument, obavezna prijava
Input:

Delegiranje

19.12.2012, , Izvor: Verlag Dashöfer, Trajanje videa: 01:00:45

Svrha delegiranja je u oslobađanju vremena njegovom efikasnijom preraspodjelom na operativne i strateške zadatke. Korištenjem delegiranja u svom svakodnevnom radu polaznik će moći racionalizirati svoje poslovne i privatne zadatake i tako dobiti prijeko potrebno vrijeme. Delegiranje je nagrada za podređene koja im omogućuje dokazivanje i uspon na hijerarhijskoj ljestvici i upravo ga zato treba koristiti.

Sadržaj videoseminara: 

  • Što je delegiranje?
  • Smart pristup
  • Ideals
  • Rekapitulacija

 

Predavač:

Profesorica Mikroekonomije i Makroekonomije na RIT – Croatia, autorica knjige ‘Intervjui sa 100 hrvatskih lidera o životu i razvoju karijere’ i direktorica tvrtke Motivacijski govornik d.o.o. Aktivna je i u domeni neformalne i formalne edukacije. Njezini treninzi uključuju praktična i dinamična predavanja, vježbe i zajedničke debate, što omogućuje svakom polazniku sagledavanje individualne korisnosti sadržaja seminara. Kontinuirano se usavršava u području motivacije, komunikacije i psihologije (Medijacija – nenasilno rješavanje konflikta, RWCT – tečaj FSO-a, CARNET-ov e-learning i Izrada online tečaja), upravljanja kvalitetom (ISO 9001:2008 lead auditor) i EFQM modela poslovne izvrsnosti. Aktivna je autorica znanstvenih i stručnih članaka, kao i sudionica na interdisciplinarnim hrvatskim i međunarodnim konferencijama. Specijalizirala se za područje leadershipa, procjene i izgradnje prodajnog tima te za razvoj strategije holističkog pristupa razvoju organizacijskih procesa baziranog na samoprocjenjivanju, a životni i poslovni slogan koji voli dijeliti s drugima je: Ti to možeš!

Priloženi dokumenti

Delegiranje.pdf 0.26 MB
 

Ovaj portal koristi kolačiće (cookies) kako bi poboljšao funkcionalnost stranice i prilagodio sustav oglašavanja.   U redu   Više o kolačićima

>