info@dashofer.hr
Nedostupan dokument, obavezna prijava
Input:

EU fondovi

28.6.2013, , Izvor: Verlag Dashöfer, Trajanje videa: 00:42:46

Polaznici će steći uvid u mogućnosti sufinanciranja vlastitih projekata (infrastrukturni, razvojni, socijalni i dr.) iz programa i fondova Europske unije dostupnih nakon pristupanja 1.7.2013.

Moći će uskladiti vlastite projektne ideje sa regionalnim i nacionalnim strateškim dokumentima, te vidjeti koje su prihvatljive za financiranje u okviru budućih strukturnih fondova i Kohezijskog fonda Europske unije, s ciljem poticanja razvoja cjelokupnog teritorija Republike Hrvatske.

Saznati će na koji način i u kojoj mjeri će moći osigurati sredstva te koje sve uvjete treba zadovoljiti da bi sredstva bila odobrena i isplaćena.
Moći će prepoznati razlike u pristupu predpristupnim i strukturnim fondovima te saznati koji su troškovi prihvatljivi, a što EU ne sufinancira. Upoznati će se sa alatima i obrascima, kao i pravilima za prijavu uspješnog projekta na EU fondove.

Seminar je namijenjen svim potencijalnim prijaviteljima projekata koji žele iskoristiti sredstva iz sadašnjih, ali i nadolazećih fondova EU, poglavito poduzetnicima.

Sadržaj videoseminara:

  • Sustav EU fondova
  • IPA
  • Kategorije EU intervencija
  • Fondovi
  • Novi programi unije
  • Operativni programi
  • Regionalna politika 2014. - 2020.
  • Projekti

______________________________________________________________

Pogledajte sljedeće video seminare:

Delegiranje

Izvrsno poslovno komuniciranje

Motivirani za uspjeh

Predavač:

Direktor u tvrtki KRUTAK d.o.o., je nakon diplome profesora na PMF u Zagrebu i po povratku iz Londona gdje je usavršavala znanje engleskog jezika, radila kao voditelj i manager IPA projekta prekogranične suradnje sa Slovenijom te je prošla sve faze projektnog ciklusa, od pripreme projektnog prijedloga do vođenja projektnih aktivnosti te administrativnog i tehničkog upravljanja troškovima.

 

Ovaj portal koristi kolačiće (cookies) kako bi poboljšao funkcionalnost stranice i prilagodio sustav oglašavanja.   U redu   Više o kolačićima

>